-Suitsuliha

Suitsuliha valmistamiseks kasutame eestimaist sealiha, mis on sooldunud 1-2 nädalat soolvees. Suitsutame  lepalaastuga. Koostisosad: sealiha 98%, vesi, sool, säilitusaine naatriumnitrit  

 Säilivusaeg 3 nädalat temperatuuril +2...+6 ̊ C

 






-Suitsuvorstid

Suitsuvorstid on valmistatud värskest eestimaisest sealihast, mis on suitsutatud lepalaastuga. Koostisosad: sealiha 87%, vesi, sool, küüslauk, vürtsid, maitsetaimed, stabilisaator E451, säilitusaine naatriumnitrit Säilivusaeg 3 nädalat temperatuuril +2...+6 ̊ C








-Hautatud sealiha

Käsitööna valminud värskest eestimaisest sealihast, mahlases ja kergelt vürtsikas tarrendis konserv.
Koostisosad: sealiha 89%, vesi, sool, vürtsid (sh sinep), maitsetaimede segu, säilitusaine E250
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 1 aasta


-Hautatud veiseliha

Käsitööna valminud värskest eestimaisest veiselihast, maitsestatud erinevate vürtside ja maitsetaimedega. Koostisosad:  veiseliha 89%, vesi, sool, vürtsid (sh sinep), maitsetaimede segu, säilitusaine E250
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 1 aasta


-Pasteet veisemaksaga

Toode ei sisalda säilitusaineid.
Käsitööna valminud värsketest toorainetest hõrgutav ja maitsev pasteet. Koostisosad: sealiha 32%, veisemaks 30%, seapekk, joogivesi, porgand, sibul, keedusool, must pipar, vürts, loorberileht, muskaatpähkel.
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 2 kuud.